- Kenmerken
- Aanneemsom
- Tech. Omschrijving


Bedrijfsprofiel LCB
LCB: EEN COÖPERATIE MET HET MEEST KOPERSVRIENDELIJKE BOUWCONCEPT DOOR DE AANTREKKELIJKE STB10-FORMULE.


De LCB, of voluit de Landelijke Coöperatieve Bungalowbouw U.A., is een samenwerkings-verband van gerenommeerde, toonaangevende Europese topfabrikanten, respectabele architectenbureaus (meestal lid BNA), gecertificeerde registermakelaars o.z., waarborginstallateurs en NEN/ISO 9002-afwerkbedrijven. De samenwerkende bedrijven behouden ieder hun eigen zelfstandigheid. De een als een reeds generaties lang bestaand, kapitaalkrachtig internationaal opererend familieconcern, weer een ander als beursgenoteerde international. Maar samen zijn zij sterk. Hun samenwerking is gericht op één gemeenschappelijk doel: de verkoop en realisatie van bungalows door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) tegen een ongekend gunstig prijs/kwaliteitsniveau. De LCB ontwikkelde daarvoor het ultieme concept voor bungalowbouw, samengevat in de unieke STB-10-formule.

De STB10-formule staat voor de volgende kenmerken:

S = Scherpe prijzen,
T = Topkwaliteit,
B = Betaling bij oplevering,
10 = Tien weken bouwtijd.

No-nonsensbouw met de sterkste zekerheid.

De sterkste garantie die u zich als koper kunt wensen, is: betaling bij oplevering. De klasse van de samenwerkende bedrijven is zo groot en de kwaliteit van de gebruikte materialen zo hoog, dat betaling bij oplevering u als koper zonder enig probleem kan worden geboden. Terwijl uw huis binnen een recordbouwtijd van slechts 10 weken wordt gebouwd! Vanzelfsprekend is dit alleen mogelijk wanneer men als krachtig consortium volkomen zeker is van zijn zaak, niet alleen omdat snel en doelmatig wordt gebouwd met de beste materialen, maar ook omdat sprake is van perfecte planning en coördinatie en correcte opleveringen. Opleveringsdata zijn bij de LCB trouwens contractueel vastgelegd.

Zowel de koper als de LCB hebben in dit concept de hoogste (financiële) zekerheid. Terwijl men juist bij de meeste bouwbedrijven – ter financiering van hun vaak veel te geringe of zelfs negatieve bedrijfskapitaal – nota bene reeds vooraf moet betalen. Ja, vaak zelfs voor nog niet eens gerealiseerd werk! Natuurlijk met alle risico’s van dien voor u als opdrachtgever: voorfinancieren op wat uiteindelijk nog niets anders is dan lucht. En vaak is bij dat soort bedrijven ondanks de toch al extreem lange bouwtijd het opleveringstijdstip zelfs dan nog: een groot vraagteken. Bouwen kan zo één groot, langdurig en kostbaar drama worden.

Kies daarom voor:
  • zekerheid en betaal pas bij oplevering
  • betaalbare topkwaliteit
  • onderhoudsarme materialen
  • inclusief heiwerkfundering
  • slechts 10 weken bouwtijd!
Kies voor LCB, daar zit, zoals u ziet heel wat meer achter……..<<< vorige pagina...